Home » Новини » Въоръжен обра магазин на Германос в Пловдив

Въоръжен обра магазин на Германос в Пловдив

18 916 прочита

Въоражен грабеж в Германос Пловдив

Вчера в късният следобед мъж на възраст около 60 години влиза в магазин Германос в Пловдив, който се намира на бул „6-ти септември“. Срязвайки кабела на охранителният датчик на един от телефоните изложени на демонстрационната стена, взема телефона и си тръгва.

Всичко това е забелязано от една от служителките, която заедно с един от клиентите, който по това време бил в магазина и също станал свидетел на случилото се, успяват да задържат мъжа на автобусната спирка пред магазина. Докато изчакват патрул на охранителната фирма охраняваща магазина пристигне на мястото на инцидента мъжът изважда нож, с който заплашва намеселият се и осуетил кражбата клиент на магазина като по този начин го принуждава да го пусне.

В магазина на Германос пристига патрул на охранителната фирма, които по описание дадено от служителката успяват да настигнат и задържат крадеца, който опитал да заплаши и тях с нож, но бил обезвреден.

Нападателят е задържан и ще бъде съден по бързата процедура за грабеж, като към обвиненията ще бъде добавена и заплахата с хладно оръжие.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Въоръжен обра магазин на Германос в Пловдив, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

48 − 44 =