Home » Марки » Apple » Със сигурност ще трябва да зареждате Apple Watch всеки ден!

Със сигурност ще трябва да зареждате Apple Watch всеки ден!

19 412 прочита

Apple Watch

Тази седмица от Apple не само представиха новите модели на iPhone, но и бе показан техният часовник, за който от много дълго време се говореше. Устройството ще се продава под търговското наименование Apple Watch. Много се изговори за Apple Watch, но един въпрос остана без отговор от страна на Apple, а именно „Колко време издържа батерията?“

Apple Watch налични цветове

Малко след представянето на Apple Watch, говорителя на компанията Нат Керис потвърди, че към момента батерията на часовника издържа около ден. С други думи вече е сигурно, че ще се налага зареждането и всеки ден!

Въпреки всичко надежда все още има, имайки предвид, че от Apple планират пускането на пазара на продукта през февруари следващата година, което със сигурност им осигурява още време, в което да работят над подобрения относно консумацията и издържливостта на батерията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Със сигурност ще трябва да зареждате Apple Watch всеки ден!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

82 − 73 =