Home » Моите коментари » Здравей, непознато другарче от Виваком!

Здравей, непознато другарче от Виваком!

2 689 прочита

Недоволен от Виваком - писмо

Здравей, непознато другарче от Виваком!

Не ме познаваш. Аз съм просто един кандидат пост-пейд  абонат, десета част процент от таргета на един от твоите магазини, няколко лева бонус от нечий служителски бонус. Това съм аз.

Нека ти кажа малко повече за себе си.

Роден съм и израстнал в семейство със средно месечно потребление, добре оптимизиран разход за мобилни услуги, и смея да твърдя – разумно диференциране на изговорените и разполагаемите минути, разбира се стрикно разпределени по оператори.

Признавам и аз като всеки тийнейджър съм се поддавал на неразумно потребление, понякога дори съм надговарял включените си минути, дори съм закъснявал с плащане на сметката. Да, така е – бяха луди години.

Сега смея да твърдя, че съм улегнал. Рядко играя игри на телефона, не се връзвам на вечните номера с върни смс „ПОР“ (задължително с главни букви) за да не ти влезе пор в мазето, не се изкушавам да си пробвам късмета, не искам да получавам всекидневни прогнози от Алена. Дори повече – преди, когато някой актьор от СГ Груп ми се обади, да си призная, леко се смущавах. Сега като ми каже, че се обажда юрист-консулта, който ще ме осъди, аз уверено му отговарям, че съм адвокат от ………(оставям на теб да избереш областен град) адвокатска колегия. Непознато другарче, дори не знаеш колко е забавно да слушаш как смелчагата юрист започва да пелтечи!

Но стига толкова за мен!

Кажи ти как си? Нещо случило ли се е с теб, та четвърти ден не ми пускаш картата? Няма ли кой да ти помогне? Обаждах ти се, търсих те, но все леля ти вдига. Казва, че е „ескалирала“ случката, да не се притеснявам, че всичко ще е наред. Вече четири дни нещата стават все по-наред, а аз все така си седя без програма. Абонаментна, за която ти пратих и парички. Не ги ли получи?

Непознато Виваком другарче, да не ми се разсърди, че не съм бягал от часовете по български и литература? Че не само чета преди да подпиша,  не сричам, но и разбирам какво чета? За това ли е? Или пък за защото чета не само какво си ми писал на онези 2-3 листа, които подписвам, но и чета и закони? Заклевам се, не беше нарочно! Просто твоите познати  Мтел  така ме приучиха. Да внимавам. Вярно беше отдавна, но пък те се постараха да го помня дълго…

За това ли е? Защото те изказах на другарката, която кротко си дремеше на бюро в канцеларията, от която иначе трябваше да ми защити правата на потребител? Да ти призная и тя се подразни, но е права! В тая държава, тъкмо почнеш да работиш и се намери някой да те събуди…И при теб ли е същото? Нищо. Аз ще почакам още малко, пък все някой чичо ще се заинтересува как така парите взе, а картата още не пусната?

Хайде със здраве и не се натъжавай. Аз още малко ще настоявам да сме приятели…

PS. Статията се обновява! Очаквайте първите реакции от новината, че клиент е сключил договор….

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system
Здравей, непознато другарче от Виваком!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 6 =