Home » Марки » Apple » Потвърдено: Beats Electronics става собственост на Apple срещу $3 милиарда

Потвърдено: Beats Electronics става собственост на Apple срещу $3 милиарда

12 799 прочита

Apple купи Beats Eletronics

От известно време се спекулираше със слуха, че Apple проявява интерес към Beats Electronics, което за мнозина се струваше странно. Все пак Beats Electronics, които са известни най-вече с произвежданите слушалки, предлага и музикални услуги насочени към потребителите на Android и Windows Phone.

Е, днес слуховете се потвърдиха, а сделката ще бъде финализирана до четвъртото тримесечие на годината, а Beats Electronics става собственост на Apple срещу $3 милиарда. Любопитен факт е, че наскоро пусната услуга Beats Music ще продължи да съществува, което значи, че Apple ще започне да предлага услуга за потребителите на конкурентни на Apple устройства работещи с Android и Windows Phone.

Джими Айвин и рапърът Dr. Dre, които са основателите на Beats Electronics стават част от Apple, макар все още да не е ясна тяхната роля и ангажименти към компанията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Потвърдено: Beats Electronics става собственост на Apple срещу $3 милиарда, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 85 = 90