Home » Марки » Apple » Apple с пореден иск за забрана продажбата на Samsung смартфони

Apple с пореден иск за забрана продажбата на Samsung смартфони

22 616 прочита

Apple иска забрана на 9 смартфона на Samsung

Въпреки наскоро появилата се информация, че Apple и Samsung са готови да оставят зад себе си постоянните съдебни битки, то фактите говорят, че компаниите, или поне Apple, не са готови на тази стъпка все още. Пример за това е поредният иск на Apple срещу Samsung.

Американската компания, на която бе присъдено обезщетение от $120 млн за нарушени патентни права явно смята сумата за недостатъчна компенсация. От Apple считат, че финансовата санкция на Samsung не е достатъчна и корейците ще продължават да ги ощетяват в случай, че продължат да продават устройствата си на американският пазар. Именно по тази причина Apple са внесли иск за забрана продажбата в САЩ на 9 модела смартфони на Samsung, сред които са Galaxy S3 и Galaxy Note II.

Малко вероятно е искът на Apple да бъде уважен, имайки предвид, че не е първият подобен, а предходните вече няколко пъти бяха отхвърляни от съда в Калифорния.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Apple с пореден иск за забрана продажбата на Samsung смартфони, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 62 = 66