Home » Любопитно » Android » Android 4.3 Jelly Bean за Sony Xperia Z и Xperia Tablet Z

Android 4.3 Jelly Bean за Sony Xperia Z и Xperia Tablet Z

24 915 прочита

Мнение за Sony Xperia Z

Вече не само официално потвърдено е, че ъпдейта до Android 4.3 Jelly Bean за Sony Xperia Z и Xperia Tablet Z е вече факт. Интересно е, че много малко хора към момента, съдейки по отзивите във форумите, са получили новата версия.

Въпреки всичко ъпдейт ще има, но както винаги по-трудният за отговаряне въпрос е: „Кога?“

Според информацията за ъпдейта, то можем да очакваме Xperia Themes, нова версия на режима STAMINA за удължаване живота на батерията, както и най-новите версии на приложенията на Sony – TrackID, Small apps, Messages и други.

По мнения на потребители, чийто Sony Xperia Z и Xperia Tablet Z са получили ъпдейт до Android 4.3 Jelly Bean разликата в качеството на снимките, работата на камерата, както и бързодействието на устройствата като цяло са повече от осезаеми.

Ъпдейтът до Android 4.3 Jelly Bean, който тръгва от днес, е достъпен за Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR и Xperia Tablet Z и ще може да бъде инсталиран чрез USB кабел към РС и софтуера Sony PC Companion.

За съжаление моят Xperia Z (купен от Глобул/Германос) все още не индикира за наличие на нова версия, като сходни са отзивите и от потребители купили модела от Мтел.

Каква е ситуацията с вашите устройства? Получихте ли ъпдейт до Android 4.3 Jelly Bean и какви са ви впечатленията от него?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Android 4.3 Jelly Bean за Sony Xperia Z и Xperia Tablet Z, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 2