Home » Марки » Nokia » Таблета Nokia Lumia 2020 с представяне на MWC 2014?

Таблета Nokia Lumia 2020 с представяне на MWC 2014?

11 546 прочита

Таблета Nokia Lumia 2020

Според все още непотвърдена информация Nokia планира представянето на таблета Nokia Lumia 2020 на мобилният конгрес, който се провежда в Барселона. За сега от компанията не са потвърдили, но не са и отрекли информацията.

Според същите слухове таблета Nokia Lumia 2020 ще поддържа работа със стилус, както и ще работи с Windows RT 8 и ще заложи на процесор Snapdragon 800 и 8″ дисплей с резолюция 1080p. освен всичко това според информацията, пак февруари догодина, ще видим и смартфона Lumia 1820, която да замести камерафона на компанията като ще разполага с технологията Pelican Imaging. При нея идеята е да замени традиционния обектив с модул, съдържащ множество оптични елементи. Това на свой ред прави необходимия хардуер много по-малък и подходящ за добавяне в компактни устройства.

Според представител на Nokia Growth Partners технологията е на прага да бъде комерсиализирана, което означава, че някой от следващите смартфони на компанията може и да ни изненада с подобна камера.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Таблета Nokia Lumia 2020 с представяне на MWC 2014?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

32 + = 38