Home » Любопитно » Приложението на Dropbox за Android с ъпдейт

Приложението на Dropbox за Android с ъпдейт

5 770 прочита

Dropbox за Android с ъпдейт

Няма да е преувеличено ако кажа, че Dropbox е ако не най-популярното, то сред най-популярните приложения за съхранение на информация в така нареченият облак. Разбира се, при този потребителски интерес Dropbox имат приложения за най-популярните платформи и устройства като Apple, Android и дори за персонален компютър.

За тези от вас, които не са чували, то мога да кажа, че това е едно от приложенията, които са изключително полезни, удобни за работа и лично аз ползвам ежедневно. При регистрация на акаунт, като има безплатен план, получавате определено пространство, в което да съхранявате своята информация. Няма значение дали са снимки, картинки, музика или друг вид файлове. Инсталирайки си десктоп приложението и/или това за мобилен телефон вие ще получите като бонус допълнително пространство.

Защо Dropbox е така удобно?

Защото можете да достъпвате, споделяте и изпращате файл или линк към него без значение дали го правите от мобилният телефон, таблета или персоналния компютър. Всяко от приложенията се синхронизира и по този начин файл, който сте качили от компютъра си след секунди можете да отворите на мобилния телефон или обратното.

Какво предлага ъпдейта?

Вече можете да споделяте файлове директно към всички или който и да е контакт от телефона си. Разбира се за целта трябва да сте дали разрешение за достъп до контактите си на приложението.

Най-актуалната версия на приложението за Android можете да свалите от  Google Play Store.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Приложението на Dropbox за Android с ъпдейт, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 7 = 1