Home » Новини » Новата програма на Виваком #hybrid позволява контрол на разходите

Новата програма на Виваком #hybrid позволява контрол на разходите

11 284 прочита

 Vivacom #hybrid

Ключово предимство на #hybrid e фактът, че след изчерпването на включените услуги или при желание да използва други извън включените в пакета, клиентът може за презареди баланс по сметката си, като за целта използва всички стандартни начини за презареждане на предплатена карта.

Това дава възможност за гъвкаво управление на разходите, тъй като няма да му позволи да натрупа допълнителна сметка над своята месечна такса, а наличието на месечен абонамент ще му осигури освен много включени услуги и преференциални цени при избор на нов телефон.

#hybrid e абонаментен план, който за пръв път предлага на потребителите гъвкавостта за контрол на разходите на предплатените пакети, съчетана с атрактивните условия на абонаментната услуга.

Срещу 10 лв. на месец те получават 600 минути и 600 SMS към VIVACOM, още 30 минути към всички останали мрежи и неограничен интернет със 150 MB на максимална скорост.

Планът ограничава изходящите повиквания след изчерпването на включените в месечната такса услуги, а клиентът може да заплати допълнително желана от него сума на принципа на предплатените карти и така да има пълен контрол над разходите си.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Новата програма на Виваком #hybrid позволява контрол на разходите, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 1 =