Home » Марки » Apple » iPhone » Нов модел iPhone с извит и по-голям дисплей?

Нов модел iPhone с извит и по-голям дисплей?

16 293 прочита

iPhone с по-голям и извит дисплей

Според появилите се слухове Apple работят над модел iPhone, който ще бъде не само с по-голям от досегашните, но и извит дисплей. Според тази, все още непотвърдена информация, от компанията планират новите дисплей на iPhone да могат да отчитат и различните нива на натиск на дисплея.

Източниците на тази информация твърдят, че от Apple работят в тази насока за да могат да представят на пазара продукт, който да конкурира моделите с Android. Това бил сред основните аргументи компанията да работи над дисплей с размери 4,7 и 5,5 инча, а моделите с тях се очакват втората половина на следващата година.

Макар и слухове, всички тези твърдения не са лишени и от логика предвид, че компанията се очаква да отчете най-ниските си нива на продажби на iPhone от 2008г. насам.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Нов модел iPhone с извит и по-голям дисплей?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − 54 =