Home » Любопитно » Анти-Google рекламни материали от Microsoft

Анти-Google рекламни материали от Microsoft

6 043 прочита

Анти-Google реклама на Microsoft

Анти-рекламата, както и борбата между големите с цената на всички средства и приоми не е нещо ново. Това обаче не я прави по-малко интересна, нали?

Microsoft продължават анти-Google кампанията си с интересна идея. В специалната секция Scroogled в онлайн магазина на Microsoft могат да се намерят и поръчат чаши, тениски с логото на Chrome и надписи като „Keep calm while we steal your data“ („Бъдете спокойни, докато ние ви крадем данните“), „Наблюдавам те“ и др.

Едва ли от Microsoft разчитат на печалби от тази инициатива, но не такъв е и замисъла. Едно обаче е сигурно от видяното – малките номера и анти-рекламни трикове не са чужди и на големи компании като Microsoft, Samsung, които в борбата си за пазари явно не се спират пред нищо.

Анти-Google тенискаЛично аз с удоволствие бих се сдобил с една от тези чаши, не само заради идеята. Въпросът е по-скоро трябва ли да одобряваме подобни рекламни похвати, с които се води борбата с конкуренцията?

Вие как мислите? Смятате ли, че подобни кампании подхождат на компании от ранга на Microsoft?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Анти-Google рекламни материали от Microsoft, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 8 =