Home » Новини » Стaйн-Ерик Велан ще заеме поста на изпълнителен директор на Globul

Стaйн-Ерик Велан ще заеме поста на изпълнителен директор на Globul

4 026 прочита

Стaйн-Ерик Велан изпълнителен директор на Globul

Както по-рано днес писах, днес е първият официален ден на управление на новите собственици Telenor на Globul и Germanos. В тази връзка вече е ясно и кой ще поеме поста „Изпълнителен директор“ на телекома.

Стaйн-Ерик Велан е новият главен изпълнителен директор на GLOBUL и встъпва в длъжност от днес. Преди стъпването си в длъжност в Globul,  Стaйн-Ерик Велан е ръководил мобилните операции на Telenor Норвегия.

 

Той притежава значителен опит в страните от Централна и Източна Европа като е ръководил Telenor Сърбия в продължение на две години и половина, по време на важни промени в компанията. Работил е и като управляващ директор на Uninor (Индия) по време на самия старт на оператора и също така е ръководил дирекцията за корпоративни продажби на Telenor в Норвегия.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Стaйн-Ерик Велан ще заеме поста на изпълнителен директор на Globul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 5