Home » Новини » Mtel предлага cloud услуга за своите клиенти

Mtel предлага cloud услуга за своите клиенти

10 629 прочита

Мтел клауд

Клауд услугите набират все по-голяма популярност сред потребителите, осигурявайки им удобството да съхраняват файловете си на място достъпно през различни типове устройства. Със сигурност повечето от вас са чували или дори ползват услугата на Dropbox, така че няма да навлизам в подробности как и защо е практично използването на „облака“.

Мтел анонсира, че стартира предлагането на клауд услуга и за частните си клиенти, като ще им осигурява място от 1 до 25GB за съхранение на информация и файлове. Обема на акаунта ще зависи от вида на тарифният план, който ползва абоната. Трафикът в „облака” е безплатен, с неограничена скорост и не изчерпва от включените в плана мегабайти. Клиентите на други тарифни планове и на предплатени услуги получават 1 GB безплатно Cloud пространство, като трафикът се таксува според използвания абонамент.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Mtel предлага cloud услуга за своите клиенти, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 6 = 14