Home » Моите коментари » Днес Telenor официално влизат в управлението на Germanos и Globul

Днес Telenor официално влизат в управлението на Germanos и Globul

4 608 прочита

Теленор купи Глобул и Германос

Днес е първият ден от официалното влизане в управлението на новият собственик на Глобул и Германос – телекомът Telenor. За тези от вас, които са пропуснали подробностите ще припомня, че OTE обявиха за продажба Космо България мобайл и Германос телеком България. Кандидат-купувачите бяха Turk Telekom, Telenor и Deutsche Telekom.

Причината за продажба бе нуждата от свежи средства, с които гърците да покрият текущи плащания. След като сделката бе финализирана се налвлезе в 3 месечен период на преход по предаване управлението на Германос и Глобул.

Днес е официалното влизане на Telenor като управляващ двете фирми в България. Към момента все още няма официална информация за плановете на компанията по отношение брандинг, визия и концепция на продажбите и предлаганите услуги.

Лично аз се съмнявам Telenor да обеденият оператора Глобул и търговската верига Германос под един бранд, тъй като и двете са вече разпознаваеми и познати марки, но допускам, че и стъпки в тази насока могат да бъдат очаквани. За съжаление отправеното от мен запитване към Германос през страницата им във Фейсбук още преди месец по темата остана без какъвто и да е отговор или реакция, което меко казано остава лошо впечатление за начина, по които се поддържа комуникацията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Днес Telenor официално влизат в управлението на Germanos и Globul, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 + = 74