Home » Марки » Apple » Apple ще представи iPhone 5S и iPhone 5C в началото на септември

Apple ще представи iPhone 5S и iPhone 5C в началото на септември

16 364 прочита

Слухове за новият iPhone 5S

Според появилата се информация Apple ще анонсира двата си нови модела, iPhone 5S и iPhone 5C, на събитие организирано за 10 септември.

Според новите слухове, не само можем да очакваме представянето на моделите, но датата, на която ще бъдат пуснати в продажба е след 25 октомври.

Предположенията са, че  iPhone 5S ще разполага с 8MP камера, както и предположения за пръстов скенер на бутона, с който да се отключва/заключва телефона.

iPhone 5C от своя страна е спряган за бюджетната версия на iPhone 5, чийто пластмасов корпус е едно от нещата спомогнали за по-ниската цена на крайното устройство.

И както винаги съм казвал когато става дума за слухове – не ги приемайте за чиста монета. Странно изглежда Apple да позволят подобно забавяне от порядъка на 6 седмици между датата на представяне и тази на поява на устройство на пазара, пък дори този път да бъде не едно, а две нови…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Apple ще представи iPhone 5S и iPhone 5C в началото на септември, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

59 − = 54