Home » Любопитно » Android » Ъпдейт до Android 4.3 за Galaxy Nexus, Nexus 4 и първият Nexus 7

Ъпдейт до Android 4.3 за Galaxy Nexus, Nexus 4 и първият Nexus 7

17 049 прочита

Ъпдейт Android 4.3

След представянето на новият таблет на Google – моделът Nexus 7, от компанията анонсираха и новата версия на операционната си система, както и кои от устройствата ще я получат в най-скоро време.

Новата версия Android 4.3 всъщност е малък ъпдейт на системата и като такъв носи със себе си и не чак толкова значителни подобрения. Какво е новото в Android 4.3?

Представената поддръжка на мулти потребители във версия 4.2 е обновена с наличието на ограничени профили. По този начин, чрез ограничените профили може да се лимитира достъпа до различни приложения или съдържание. Google Talk вече официално е заменен с Hangouts, което може би знаете ако ползвате това приложение на телефона си.

Промени има и в начина на работа на системата с известията, като например вече имате достъп до историята с известия на телефона, а отделно от това и приложенията на разработчиците също ще могат да ги достъпват с цел подобряване работата на апликациите.

Новата версия на Android носи също подобрения в 3D графиките на игрите, като се очаква в резултат и самите приложения да работят по-бързо и стабилно.

Новият ъпдейт до Android 4.3 ще бъде достъпен за Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 10, а също така и за новият таблет представен от Google – Nexus 7.

Ще ми е интересно да прочета и вашите впечатления от ъпдейта ако притежавате някое от изброените по-горе устройства.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Ъпдейт до Android 4.3 за Galaxy Nexus, Nexus 4 и първият Nexus 7, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =