Home » Любопитно » Android » Ъпдейтът до Android 4.2.2 за HTC One

Ъпдейтът до Android 4.2.2 за HTC One

6 703 прочита

Ъпдейт на HTC One

Добра новина за собствениците на HTC One – Ъпдейтът до Android 4.2.2 за HTC One стартира. След като на няколко пъти пускането му към потребителите бе оповестено, но в последствие се оказа само слух, сега вече е факт.

За обновението на софтуера се смята, че ще донесе значителни подобрения в работата на HTC One, което до известна степен оправдава и по-дългото наложило се изчакване за неговият релийз.

Ъпдейтът до Android 4.2.2 за HTC One носи номер 2.24.709.1 и може да се изтегли безжично. Според друга информация обновяването за Европа ще бъде с номер 2.24.401.1. Сред новостите на новата версия са нови функции от падащите менюта, промени в работата на бутоните, както и такива в работата на камерата, като е добавена възможност за заключване на фокуса и експозицията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Ъпдейтът до Android 4.2.2 за HTC One, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1