Home » Марки » Apple » Samsung Galaxy S4 изпревари по продажби iPhone 5 в САЩ

Samsung Galaxy S4 изпревари по продажби iPhone 5 в САЩ

11 684 прочита

Samsung Galaxy S4 изпревари по продажби iPhone 5

Според проучване направено на пазара в САЩ и резултатите от него Samsung Galaxy S4 изпреварва по продажби продукта на Apple – iPhone 5. Тенденцията се забелязва още в април, когато Galaxy S4 бе пуснат на пазара, но разликите са още по-ясни в последвалият месец май.

Според анализаторите причините Samsung Galaxy S4 да изпревари iPhone 5 е силната маркетингова стратегия наложена от компанията в промотиране на флагшипът им, както и ценовият клас на смартфона. Според изнесените данни Galaxy S4 е най-продаваният модел мобилен телефон при операторите Verizon, Sprint, T-Mobile, а само при AT&T е на второто място след iPhone 5.

Продажбите на Galaxy S4 в САЩНай-вероятната причина за изоставането при телекома AT&T е дългата ексклузивност, на която се радваше iPhone 5 по отношение предлагане, което му осигурява и първото място по брой продадени устройства.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 57 = 67