Home » Марки » Samsung » Повече памет и HDR видео след ъпдейт за Samsung Galaxy S4

Повече памет и HDR видео след ъпдейт за Samsung Galaxy S4

4 338 прочита

Samsung Galaxy S IV ъпдейт

След пускането на пазарана Samsung Galaxy S4 едно от потребителските оплаквания бе за малкото оставаща памет от вградената такава. Дали от Samsung  са се вслушали в мнението на своите клиенти или това е ход, който е планиран още преди време е трудно някой, освен самият производител, да каже. Факт е, че от компанията са взели мерки по проблема и с ъпдейт се опитват макар и малко да оправят проблема.

Благодарение на ъпдейта за Samsung Galaxy S4 потребителите при версията с 16GB вградена памет ще разполагат вече с 9.23GB, спрямо предишните 9.15GB. От Samsung са добавили също възможността потребителите да могат да преместват инсталираните приложения от телефона на картата памет, което според мен е изключително важно и дава възможност повече информация да се съхранява на телефона.

С този ъпдейт е добавена и HDR опция към камерата, която до сега липсваше. Сред останалите промени са няколкото добавени икони, както о подобрение в работата на някои от приложенията на телефона.

Лесно можете да разберете дали ъпдейта е достъпен за вашият телефон като отидете на Settings > About.

За момента този ъпдейт на Galaxy S4 е достъпен за потребителите в Германия с Snapdragon базираният Galaxy S4, но скоро ще бъде достъпен поетапно за всички притежатели на смартфона.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Повече памет и HDR видео след ъпдейт за Samsung Galaxy S4, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − = 9