Home » Любопитно » Oppo потвърждават за Find 7, отричат разработка на Find 5 mini

Oppo потвърждават за Find 7, отричат разработка на Find 5 mini

3 633 прочита

Ревю на Oppo Find 5

Преди седмица в интернет се завъртяха слухове около китайската компания Oppo, която с модела си Oppo Find 5 показа, че има както намерението, така и способностите да се впише на пазара на качествени Android модели от средният и висок клас устройства.

Слуховете около компанията бяха във връзка с това, че работят по нова, умалена версия на Find 5, която се очаква да се пови под името Oppo Find 5 mini. Представител на компанията обаче е отрекъл разработката на подобен модел, но пък потвърждава, че Oppo работят над наследника на модела си, който можем да очакваме под името Find 7.

Въпреки официалното потвърждение от Oppo уточняват, че новият Oppo Find 7 е в ранен етап на разработка и е малко вероятно да го видим на пазара през септември, каквато информация бе тиражирана в някои технологични сайтове.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − = 9