Home » Марки » Apple » Apple обмислят iPhone с по-голям дисплей, според Reuters

Apple обмислят iPhone с по-голям дисплей, според Reuters

11 314 прочита

Слухове за новият iPhone 5S

Според агенция Reuters, Apple обмислят пускането на модели iPhone с по-голям дисплей, по-конкретно такива с 4,7 или 5 инча. Също според слуховете няма да е изненада ако скоро видим и модел в по-ниският ценови клас.

И докато всичко това като информация е все още в сферата на слуховете и догатките, а от Apple запазват мълчание, то появата на модели с по-голям дисплей е логично продължение на развитието на продуктовата линия на компанията. Имайки предвид и факта, че от появата на първият iPhone до момента компанията представя модели само в сегметнта на 3,5 инчовите устройства. И ако през 2007-ма това е било нормално, то сега iPhone трябва да се конкурира с все повече Android модели с 4, 4.6 и дори почти 6 инча дисплей, което трябва да се съгласим е неравностойна битка.

Освен предположенията за по-голям дисплей, слуховете твърдят, че от компанията усилено работят над представянето на по-евтини модификации на продукта си, като спряганата цена е от порядъка на $99. Дори всичко това да е истина, то едва ли ще видим подобен модел в този ценови клас преди 2014г.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Apple обмислят iPhone с по-голям дисплей, според Reuters, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 5 =