Home » Марки » HTC » Слух: HTC подготвят модификация на HTC One с над 5 инча дисплей?

Слух: HTC подготвят модификация на HTC One с над 5 инча дисплей?

4 447 прочита

Модификации на HTC One

Според слуховете в интернет, HTC работят върху пускането на нови модификации на модела си HTC One, който се радва на потребителски интерес от момента на появата си на пазара. Всъщност HTC One е телефонът, който може да се каже, че отново привлече феновете на високият клас модели към HTC.

Интересен факт е, че само преди 2-3 дни HTC One достигна 5 млн продажби, което определено е постижение за марката, която изпитва известни затруднения последните месеци.

Скоро се появи слух, че HTC работят върху пускането на модификация на HTC One в по-ниският ценови клас, която се предполага, че ще бъде с по-слаби характеристики, но и на по-ниска цена. И докато все още няма нито отхвърляне, нито потвърждение на тази информация слуховете продължават да се трупат.

Последният се отнася отново за модификация на HTC One, но този път с по-големи размери и дисплей. И под „по-голям дисплей“ се има предвид с размери между 5 и 6 инча. Както може би се досещате и за тази информация липсва какъвто и да е коментар от страна на HTC.

Ако се окаже, че някои слухове са верни, то можем да очакваме изненади и анонси още през лятото от страна на HTC.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

79 − 75 =