Home » Марки » Samsung » Samsung Galaxy S4 mini се появи в сайта на Samsung

Samsung Galaxy S4 mini се появи в сайта на Samsung

4 570 прочита

Снимки на Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini е модел, за който се чува все по-често в последно време, макар все още да липсва конкретна информация за характеристиките на модела. От Samsung също липсва информация за това какво можем да очакваме от устройството.

Изненадващо предвид липсата на конкретна информация за Samsung Galaxy S4 mini, моделът се появи в сайта за приложения на компанията Samsung Apps наред с останали модели на корейците.

Ако трябва да съдим по снимката, то Samsung Galaxy S4 mini изглежда като Samsung Galaxy S4, въпреки че по-голямата част от моделите на компанията си приличат. От факта, че S4 mini разполага със същото приложение за времето като при Galaxy S4 можем да предположим, че устройството работи с Android 4.2.2.

Предвид появата на модела в сайта за приложения на Samsung, то няма да е твърде смело да очакваме и неговото скорошно официално представяне, при което ще научим повече детайли за характеристиките му.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Samsung Galaxy S4 mini се появи в сайта на Samsung, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 8