Home » Марки » Sony » Още детайли за камерата на Sony Honami

Още детайли за камерата на Sony Honami

4 663 прочита

Sony Honami

Само преди броени дни се появи информация за предстоящи нови модели на Sony, единият известен към момента с кодовото си название Sony Honami. От новата информация за модела добиваме допълнителна представа какво да очакваме от него, и по-конкретно от възможностите на камерата,  при появата му.

Разбира се, всичко до момента свързано със Sony Honami е в сферата на слуховете и догадките, но очакванията са Honami да е екипиран с Sony 1/1.6″ Exmor RS сензор и лещи Cybershot G. Ако този слух се окаже истина, то Sony Honami ще разполага с най-големият сензор за камерата спрямо този на конкуренцията като ще се съревновава с този при Nokia 808 Pureview.

Според слуха светкавицата на модела ще бъде или двойна LED или Xenon и в пъти по-мощна от тези, които сме свикнали да виждаме в мобилен телефон.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Още детайли за камерата на Sony Honami, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

48 − = 43