Home » Новини » Нови условия за тарифите с мобилен интернет от Vivacom

Нови условия за тарифите с мобилен интернет от Vivacom

11 736 прочита

Мобилен интернет от Виваком

От 29-ти този месец интернет тарифите на VIVACOM – Traffic Unlimited – и добавките +DATA ще се предлагат с нови условия.

Обновените Traffic Unlimited планове вече ще предлагат между 1000 МВ и 12000 МВ на максимална скорост на цени от 9.80 лв. на месец, а цената на Traffic Unlimited M е намалена и за 15.80 лв. на месец потребителите получават 3000 МВ данни за сърфиране в мрежата.

При новите +DATA екстри, които добавят неограничен интернет към основния план на клиента, вече има по-голямо количество включени мегабайти на максимална скорост. Добавките ще осигуряват между 60 MB и 1500 МВ на месец.

С новите пакети стартира и промоция за нови и съществуващи лоялни клиенти, които могат да добавят +DATA M или +DATA L на специални цени от 5.90 лв. и 7.90 лв. на месец и да получат съответно 300 или 1500 МВ безплатно.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

25 − 17 =