Home » Марки » Apple » iPhone » iPhone 5S на пазара след 20 юни?

iPhone 5S на пазара след 20 юни?

5 458 прочита

Слухове за новият iPhone 5S

Със сигурност повечето от вас знаят, че скоро се очаква новата версия на iPhone 5, а именно iPhone 5S. Ако се съди по появилата се информация, то появата на новият модел ще бъде след 20-ти юни.

Според появилият се вътрешно фирмен документ на японски оператор новият iPhone 5S ще бъде на пазара след 20 юни. В същият документ се сочи, че устройството на Apple ще работи с новата, все още непредставена версия на софтуера – iOS 7.

Сигурно всички се чудите какво ще е новото в модела? Предполагам не са малко хората, които се надяват този път от Apple да са се постарали повече от колкото с iPhone 4S и внесените почти козметични промени с него.

Ако на документа може да се вярва, както и все по интензивно появяващите се слухове в мрежата, то новият iPhone 5S ще е с ъпгрейд на камерата от сегашните 8 до 13 мегапиксела. Също според слуховете, фронталната камера на модела ще бъде 2 мегапиксела, при това с възможност за заснемане на Full HD видео.

Предполагам е излишно да напомням, че колкото и добре да звучи всичко казано до тук, то все пак става дума за слухове, а те често се разминават с действителността. Именно по тази причина е препоръчително да не ги приемате твърде сериозно поне към момента, за да не останете разочаровани и с напразни надежди в последствие, когато действителните характеристики станат факт.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
iPhone 5S на пазара след 20 юни?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − = 13