Home » Марки » Apple » Според доклад 8млн дефектни iPhone 5 върнати

Според доклад 8млн дефектни iPhone 5 върнати

4 741 прочита

iPhone 5 върнати на производител

8 милиона броя iPhone 5 са върнати поради дефект, се съобщава в доклад. Звучи сериозно, предвид факта, че има производители на мобилни телефони, които не могат да се похвалят с подобна бройка продажби.

Въпреки сензационно звучащото съобщение и преди противниците на Apple да започнат да ликуват, съм длъжен да ви кажа, че доза скептицизъм в случая няма да е излишна.Причината – самите съобщения относно ситуацията сами по себе си са твърде противоречиви.

От една страна China Business Journal цитират „анонимен източник“ от Foxxcon, който е споделил информация за над 5 млн броя iPhone 5 върнати поради дефект, наранен корпус или проблеми свързани с правилното функциониране на устройството. Според същият източник броят на върнатите устройства към момента е нарастнал до 8 милиона.

Китайската компания Foxxcon побърза да отрече новината, но по-интересно е, че от Apple запазват мълчание по случая, което дава възможност за допълнителни спекулации с темата.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =