Home » Марки » Samsung » Samsung Galaxy S IV по магазините у нас от утре

Samsung Galaxy S IV по магазините у нас от утре

4 121 прочита

Samsung Galaxy S IV цена

Samsung Galaxy S IV ще се предлага и от трите мобилни оператора и нас, както и във търговските им вериги. Моделът ще може да бъде закупен от утре, а цената му ще е от порядъка на 1300лв.

Цената на Samsung Galaxy S IV в магазините на Глобул се очертава като една от най-ниските – 861.60 лв. с двугодишен договор по програма GLOBUL United с такса 49.90 лв. Както и преди колкото по-ниска е цената на месечният абонамент, който изберете, то толкова по-висока е цената, която трябва да заплатите за телефона.

В Мтел Samsung Galaxy S IV ще се предлага на цена от 1059,90лв като новото тук е, че тя не се променя в зависимост от избраният от вас тарифен план. Тарифите, измежду които можете да избирате са с месечни такси от 24.90 лв. до 59.90 лв.

Samsung Galaxy S IV ще може да бъде закупен и на свободна цена, тоест без подписване на договор с оператор, като тогава ще трябва да заделите за него около 1300лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Samsung Galaxy S IV по магазините у нас от утре, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 82 = 90