Home » Марки » Sony » Изтече информация за спецификациите на новите Sony Honami и Togari

Изтече информация за спецификациите на новите Sony Honami и Togari

4 845 прочита

Sony Honami и Togari

Поредният слух за деня, този път отнасящ се за новите модели на Sony, които към този момент са известни с кодовите названия – Honami и Togari. От появилата се неофициална информация, ако я приемем за достоверна, добиваме представа какво да очакваме от моделите, които се предполага, че ще видим през втората половина на тази година.

Информацията за Sony Togari е, че моделът ще разполага с 6.44 инча Full HD дисплей, което предполагам е излишно да казвам, го поставя на границата между телефоните и таблет устройствата. Очаква се устройството да е с изключително тънък корпус, подобно на Sony Xperia Tablet Z.

Нещата стават още по-интересни при Sony Honami. Моделът ще е с 5 инча Full HD дисплей, и по-интересното – 20 мегапиксела камера с Carl Zeiss оптика!

Впечатляваща характеристика не е само камерата, но и информацията относно самото устройство като възможности. Sony Honami ще работи с новият чипсет Snapdragon 800 и четириядрен процесор на 2GHz с 2GB RAM! За по-продължителната поддръжка в режим на работа на Sony Honami е предвидена батерия с капацитет 2700 – 3000 mAh, а за още по-качествените снимк, все едно 20 мегапиксела камера е малко, устройството ще разполага с 2 светкавици – ксенон + двойна LED.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Изтече информация за спецификациите на новите Sony Honami и Togari, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 54 = 61