Home » Марки » Samsung » Новият Samsung Galaxy Tab II 10.1 в коледна оферта на Германос

Новият Samsung Galaxy Tab II 10.1 в коледна оферта на Германос

12 471 прочита

Промоция на Samsung Galaxy Tab 2 10.1

От днес е в сила едно от коледните предложения на Германос. В случай, че до сега не сте станали горд притежател на таблет, а цената на устройствата е била сред основните причини за това, то вече нямате много поводи за колебание. От днес едно от промоционалните предложения, които можете да намерите в магазините на Германос е свързано именно с таблети.

Всеки абонат на Глобул, който е ползвал услугите на оператора поне 10 месеца би могъл да закупи на изплащане Samsung Galaxy Tab II 10.1. Срещу 29,90лв/месец освен таблета на Samsung получавате карта с мобилен интернет и 1000MB на максимална скорост, както и СИМ карта за разговори с включени 150 мин разговори към всички оператори в страната. Дори и простата сметка показва, че по този начин можете да притежавате новият таблет на Samsung за около 18лв/месец (от общият пакет 29,90лв), което няма как да не е изгодно предложение. Все пак в момента устройството може да се намери на цени не по-малко от 750-800лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Новият Samsung Galaxy Tab II 10.1 в коледна оферта на Германос, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

68 + = 77