Home » Новини » Коледните промоции на Глобул

Коледните промоции на Глобул

10 613 прочита
Коледни оферти на Глобул

Снимка Capital.bg

Както всяка Коледа операторите предлагат на пазара своите празнични оферти. Предложенията на GLOBUL тази година предоставят на клиентите допълнителни минути за разговори и отстъпки от месечните такси, валидни за целия период на договора.

Сред коледните промоции са предложенията за GLOBUL Universe, GLOBUL Unlimited, GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United с месечни такси в размер от и над 19,90 лева, като абонатите на оператора ще получат 10% повече минути за разговори, както и до 10% отстъпка от месечната такса в зависимост от избраната програма. Абонатите на тарифния план GLOBUL Universe 12.90 ще имат възможност да изберат дали да вземат 5% отстъпка от месечната си такса или 15 допълнителни минути на месец за разговори към всички национални мрежи и международна Зона 1. Kлиентите на абонаментни програми GLOBUL Universe 9.90 и GLOBUL Web&Talk 14.90 ще получат съответно по 10 или 15 допълнителни минути на месец за национални разговори и международни разговори към номерата от Зона 1.

Всички потребители, които изберат програми GLOBUL Max с месечна такса 9,90 или 12,90 лева, ще се възползват всеки месец от съответно 200 или 500 допълнителни минути за разговори към номерата от мобилната мрежа на GLOBUL и още толкова допълнителни минути към фиксираната мрежа на оператора.

Честно казано имах по-сериозни очаквания към офертите на Глобул, а не 10-тина минути в повече към пакета, но това е само мнение.

Със сигурност коледните предложения за клиентите на своите пакетни услуги GLOBUL Combo + са онези, които наистина заслужават внимание. Абонатите, които съчетаят програмите GLOBUL GoWeb Unlimited 1000 и GLOBUL Web&Talk с месечна такса 14,90 лева, могат да добавят по избор таблет Samsung Galaxy Tab 2 10.1 или смартфон Samsung Galaxy S III mini на лизинг на обща цена от 29,90 лева на месец, която включва месечните такси по двете програми и лизинговата вноска.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 81 = 85