Home » Новини » Коледните промоции на Глобул

Коледните промоции на Глобул

9 931 прочита
Коледни оферти на Глобул

Снимка Capital.bg

Както всяка Коледа операторите предлагат на пазара своите празнични оферти. Предложенията на GLOBUL тази година предоставят на клиентите допълнителни минути за разговори и отстъпки от месечните такси, валидни за целия период на договора.

Сред коледните промоции са предложенията за GLOBUL Universe, GLOBUL Unlimited, GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United с месечни такси в размер от и над 19,90 лева, като абонатите на оператора ще получат 10% повече минути за разговори, както и до 10% отстъпка от месечната такса в зависимост от избраната програма. Абонатите на тарифния план GLOBUL Universe 12.90 ще имат възможност да изберат дали да вземат 5% отстъпка от месечната си такса или 15 допълнителни минути на месец за разговори към всички национални мрежи и международна Зона 1. Kлиентите на абонаментни програми GLOBUL Universe 9.90 и GLOBUL Web&Talk 14.90 ще получат съответно по 10 или 15 допълнителни минути на месец за национални разговори и международни разговори към номерата от Зона 1.

Всички потребители, които изберат програми GLOBUL Max с месечна такса 9,90 или 12,90 лева, ще се възползват всеки месец от съответно 200 или 500 допълнителни минути за разговори към номерата от мобилната мрежа на GLOBUL и още толкова допълнителни минути към фиксираната мрежа на оператора.

Честно казано имах по-сериозни очаквания към офертите на Глобул, а не 10-тина минути в повече към пакета, но това е само мнение.

Със сигурност коледните предложения за клиентите на своите пакетни услуги GLOBUL Combo + са онези, които наистина заслужават внимание. Абонатите, които съчетаят програмите GLOBUL GoWeb Unlimited 1000 и GLOBUL Web&Talk с месечна такса 14,90 лева, могат да добавят по избор таблет Samsung Galaxy Tab 2 10.1 или смартфон Samsung Galaxy S III mini на лизинг на обща цена от 29,90 лева на месец, която включва месечните такси по двете програми и лизинговата вноска.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 5