Home » Марки » Apple » iPhone » Сайтът на Apple не работи, предстои представянето на новият iPhone 5

Сайтът на Apple не работи, предстои представянето на новият iPhone 5

4 855 прочита

Днес сайтът на Apple не функционираше, което не се дължи на срив, а по-скоро в превърналото се като традиция спиране на фирменият сайт от страна на компанията часове преди представянето на нови продукти.

Е, днес е денят!

След месец на интенцивни слухове, догадки и предположения предстои най-накрая да видим какво ще предложи на феновете си компанията, която вече 5 години е на върха. Интересно е не само защото става дума за нов модел iPhone, а повече поради факта, че преди година с моделът си iPhone 4S от Apple предложиха по-скоро лек ъпдейт на устройството, а не нещо радикално различно.

Именно по тази причина и очакванията за предстоящото представяне днес са толкова големи, а с все по-малко оставащото време, догадките – все повече.

Вече започва да се появява и информация, макар и все още непотвърдена официално, че новият модел iPhone 5 ще бъде достъпен за предварителни поръчки от 14 септември. При всяко едно подобно представяне от Apple обявяват и графикът, по който устройството ще се появи на различните пазари. Именно по тази причина всички фенове на марката могат да се надяват в този списък да е и България, защото в противен случай няма да им остава друго освен да чакат анонса от страна на нашите телекоми.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 82 = 85