Home » Марки » Samsung » От Samsung очакват над 30 милиона продадени Samsung Galaxy SIII до края на годината

От Samsung очакват над 30 милиона продадени Samsung Galaxy SIII до края на годината

4 060 прочита

Samsung Galaxy SIII

Явно от Samsung нямат сериозни притеснения от представеният iPhone 5, предвид очакванията им до края на годината да бъдат продадени над 30 милиона броя от моделът им Samsung Galaxy SIII.

Цифрата със сигурност е внушителна, но едва ли недостижима предвид това, че от корейската компания оповестиха над 20 милиона продадени броя за първите 100 дни от пускането на Galaxy SIII на пазара. Би могло да се каже, че цифрата дори е леко подценена, тъй като до края на годината остават повече от 3 месеца и едва ли продажбите на модела ще намалеят.

Като към всичко това добавим очакваният Samsung Galaxy Note II, за които от корейската компания предвиждат продажбата на поне 10 милиона броя до края на годината, нещата за Samsung не изглеждат чак никак зле.

Дали от Samsung подценяват възможностите си и интереса към продуктите не е ясно, но със сигурност имат и възможността и амбицията да се превърнат в един от лидерите на пазара за мобилни устройства.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =