Home » Марки » Apple » iPhone » Над 2 милиона поръчани iPhone 5 за първите 24 часа

Над 2 милиона поръчани iPhone 5 за първите 24 часа

5 617 прочита

Над 2млн поръчани iPhone

Само 24 часа след пускането на „най-красивият“ продукт правен до сега, по думите на Apple, моделът iPhone 5 премина границата от над 2 милиона поръчки.

С достигането на над 2 милиона предварителни поръчки моделът изпреварва предходният рекорд поставен от предшественика си – iPhone 4S.

Според изявление на компанията търсенето на новият iPhone 5 е надхвърлило очакванията, като по-голямата част от направените предварителни поръчки ще бъдат изпълнени, но ще има и такива клиенти, които ще получат устройството си през октомври поради недостатъчни количества.

Продавбата на iPhone 5 ще стартира в магазините на Apple на 21 септември, като всеки клиент закупил устройството ще получи и безплатно съдействие по неговата синхронизация, настройка както и демонстрация на новите икони и възможности на модела. Според информацията iPhone 5 ще се продава за $199 за 16GB модификация, $299 за 32GB и $399 за 64GB.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2