Home » Любопитно » Kлипове шегуващи се с „революционните“ подобрения в новият iPhone 5. Този път и от България…

Kлипове шегуващи се с „революционните“ подобрения в новият iPhone 5. Този път и от България…

4 264 прочита

Не искам да съм на страната на Apple или от другата – на хората, които се шегуват с „революционните“ подобрения в новият iPhone 5, но явно има за какво след като за пореден път, дни след премиерата на нов продукт на компанията в мрежата се появяват подобни клипове. И повярвайте – заслужава си да бъдат видяни!

В първият клип от YouTube канала JLE се появи новата пародия на представянето на новият iPhone 5. Няма да е пресилено ако кажа, че авторите му не са пропуснали да се пошегуват с нито една от новите презентирани на представянето функции. А ето и самият клип.

По мое мнение вторият клип заслужава повече внимание. Той е създаден от българи, а лично на мен ми допада повече и като идея. Надявам се скоро да му сложат и субтитри, защото това видео наистина заслужава да бъде видяно от повече хора.

А ето го и него – забавлявайте се!

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 2 =