Home » Новини » Допълнителни минути разговори за абонатите на GLOBUL United

Допълнителни минути разговори за абонатите на GLOBUL United

4 486 прочита

OTE продава Globul и Germanos

От днес Глобул обнови условията на абонаментните програми GLOBUL United с месечни такси от 19,90 лв. до 49,90 лв., които вече включват още повече минути за разговори с другите национални мрежи. Клиентите на оператора, ползващи тези програми ще разполагат с 30, 50, 150 или 250 минути за разговори с другите национални мрежи, разбира се според тарифният си план.

До края на септември, абонаментните програми GLOBUL United с месечни такси от 19,90 лв. до 49,90 лв. ще се предлагат и с двойно повече промоционални минути за разговори с другите национални мрежи. По този начин клиентите, ползващи като програма GLOBUL United с месечна такса от 19,90 лв. вече ще разполагат с допълнителни 30, онези от тях с тарифа GLOBUL United с месечна такса от 24,90 лв. ще имат още 50 минути, потребителите на GLOBUL United с месечна такса от 34,90 лв. ще получат допълнително 150 минути, а промоционалните минути за клиентите на GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв. ще бъдат съответно 250 на месец. Абонатите на GLOBUL United с месечна такса от 12,90 лв. пък ще получат още 300 промоционални минути за разговори в мобилната мрежа на оператора месечно.

Промоционалните минути са валидни за период от общо шест месеца от срока на договора при подписване на двугодишен договор до края на септември. Предложението е валидно за абонати, които сключат нов договор или подновят стария си договор по Програма ЗАЕДНО.

Програмите GLOBUL United включват и неограничено ползване на мобилен интернет и в зависимост от избраната програма абонатите разполагат с от 300 до 2500 МВ на максимална скорост.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

35 − = 30