Home » Марки » Samsung » Samsung Galaxy S III се самозапалва, прочината не е ясна

Samsung Galaxy S III се самозапалва, прочината не е ясна

3 816 прочита

Samsung Galaxy S III

Преди време историята за гръмналият в ръцете на потребител iPhone звучеше колкото невероятно, толкова и като поредната сензация с тази разлика, че снимките говореха сами по себе си за фактите. Е, същата съдба сполетя и един от хитовите модели на пазара – Samsung Galaxy S III.

Инцидентът се случил в Англия със Samsung Galaxy S III включен в автомобил, когато внезапно от него започнали да излизат бели пламъци. Както можете да видите от снимките проблемът е в долната част на корпуса. За щастие собственикът на устройството не е пострадал при инцидента и вече е получил чисто нова броика директно от Samsung, а дефектиралата е била изпратена в централата на компанията за да бъде проучена причината за инцидента.

За разлика от Apple преди, то сега от Samsung излизат с официално становище по случая. От компанията казват, че са запознати със случилото се, надяват се това да е изолиран инцидент и ще бъде направено щателно проучване по въпроса какво би могло да причини подобно възпламеняване. Едва след внимателното тестване на дефектиралият телефон от Samsung биха могли да се ангажират с конкретно становище по проблема.

Samsung Galaxy S III се запалиДо тогава единствено бихме могли да предполагаме какво би причинило подобно прегряване на телефона. Интересно ми е, ако имате Samsung Galaxy S III дали сте забелязали подобни проблеми и с вашият телефон?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =