Home » Любопитно » Приложението Flipboard вече официално в Google Play

Приложението Flipboard вече официално в Google Play

3 031 прочита

Flipboard Andoird app

Приложението Flipboard се появи преди по-малко от месец, като в началото бе ексклузивно за притежателите на Samsung Galaxy S III. Малко по-късно разработчиците му пуснаха бета версия за Android базирани телефони, което бе достъпно за сваляне след записване в сайта на приложението и одобрението на акаунта.

Още тогава се регистрирах и вече почти 2 седмици ползвам Flipboard. Това, което мога да кажа за него е, че това е едно изключително красиво направено приложение, в което можете да съберете и следите на едно място както обновленията от Facebook, така и новата информация от различни сайтове и теми според вашите интереси. Така лесно, бързо и най-хубавото – на едно място можете да прочетете и да се информирате по всички теми, които ви вълнуват и интересуват.

My Flipboard

След известен период на бета тест, приложението Flipboard е вече налично в Google Play за сваляне, ,а още по-добрата новина – напълно безплатно. Ако се интересувате или просто искате да задоволите любопитството си, то можете да го свалите от  тук.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 53 = 54