Home » Любопитно » Android » Ъпдейт до Android 4.0 вече и за собствениците на Samsung Galaxy S II в България

Ъпдейт до Android 4.0 вече и за собствениците на Samsung Galaxy S II в България

5 591 прочита

Ъпдейт до Android 4.0 за Samsung Galaxy S II

В случай, че притежавате Samsung Galaxy S II, то новината ще ви зарадва. Вече е достъпен ъпдейт до Android 4.0 за собствениците на Samsung Galaxy S II и в България.

От чутото от мой познати, мога да заключа, че ъпдейтът е достъпен за телефони закупени от Германос, Глобул и М-Тел. За съжаление все още нямам потвърждение за ъпдейт на устройства купени от Виваком…

Ъпдейтът може да бъде свален „по въздуха“, като в повечето случай самият телефон известява за това. В случай, че това не се е случило, то можете ръчно да проверите през меню „Настройки“. Препоръчително е да свалите обновлението ползвайки Wi-Fi, не само защото става по-бързо, но и ако не ползвате неограничен пакет мобилен интернет рискувате да останете неприятно изненадан от месечната си фактура.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 1 =