Home » Любопитно » Според проучване над 65% от хората пишат смс вървейки

Според проучване над 65% от хората пишат смс вървейки

2 261 прочита

Интересно проучване е било направено от textPlus, според което 65% от хората пишат съобщение на мобилният си телефон ходейки. Според резултатите най-голям е процента, около 73%, сред тийнейджърите на възраст между 13-17 години. Във възрастовата граница между 35 до 44 години, процента на изпращащите съобщения в движение пада до 50%.

Сигурен съм, че почти всеки го е правил, но по-интересно е защо? Може би тийнейджърите преценяват като „спешно и неотложно“ изпращането на отговор на получено съобщение много по-често, спрямо по-възрастните. Каквато и да е причината, то не бива да забравяте, че писането на съобщение в движение може да завърши много неприятно като за тази дама паднала във фонтана на мол пишейки смс.

И ако по-горният клип е по-скоро комичен, то разминаването на косъм с близка среща с мечка на господина по-долу при малко по-различни обстоятелства можеше да има не толкова смешен край.

А на вас случва ли ви се често да пишете смс вървейки?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 + = 62