Home » Марки » Nokia » Nokia планира всички модели Limia и PureView да са водоустойчиви

Nokia планира всички модели Limia и PureView да са водоустойчиви

4 840 прочита

Нанотехнология за водоустойчивост на Nokia

Nokia планира всички модели Limia и PureView да са водоустойчиви. Това определено не е началото на работа в тази насока, компанията има достатъчно опит зад гърба си, а при представянето на модела 700 стана ясно, че технологията на защита е достигнал нови нива.

Още при демонстрацията на Nokia 700, от компанията обясниха, че водоустойчивостта на модела се дължи на нова нано технология на покритие, която не позволява разпръскването на пръските вода попаднали върху корпуса, а те отскачат от нея без да бъде нарушена цялостта им.

От Nokia планират да ползват същата технология, но вече не само за покритие на корпуса, но и на вътрешността на телефоните, като по този начин изцяло елиминират шанса от каквито и да е поражения дори при попадане на вода в самият телефон.

Въпреки всичко Конър Пиърс, ВП на комапнията за Западна Европа, не се ангажира с конкретни срокове или модели, които можем да очакваме с приложена вече технологията за защита.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

86 + = 94