Home » Моите коментари » M-Tel Experience Store? – Заслужава си!

M-Tel Experience Store? – Заслужава си!

2 766 прочита

M-Tel Experience Store

Преди около два месеца отвори врати единственият (към момента) M-Tel Experience Store. Според мен новият търговски обект от веригата е повече шоу рум, а не типичен магазин. Да, името му го подсказва, но определено ако човек го посети ще усети и разликата.

Каква е идеята?

Ще ви спестя ПР анонсите от страна на телекома и ще се опитам да ви разкажа личните си впечатления.

В M-Tel Experience Store можете да намерите всички нови продукти, които Мобилтел предлага на пазара. А хубавото е, че можете да видите такива, които все още не са налични в цялата търговска мрежа на оператора. Имате възможност да разгледате и да си поиграете с  всички налични продукти в магазина в различните обособени за целта зони. Продуктите са изложени в „отворени” витрини, така че всеки клиент има достъп до тях, а при въпроси можете да се обърнете към персонала. А на темата с персонала ще се спра малко по-късно…

На ваше разположение има сътрудници, които не само ще ви асистират при нужда от настройки, въпроси към предлаган продукт, но и за тези, които вие ползвате.

На вторият етаж има обособен Sony кът, в който да видите предлагани от марката продукти, в случаят с моето посещение – 3D телевизор. Там можете да добиете представа и за телевизията, която Мобилтел предлага на пазара, функциите от които да се възползвате, както и всички гъдели и предимства при преноса на интернет и цифрова телевизия през оптична среда.

Какво е различното?

Това може би е най-лесния за отговаряне въпрос – всичко. Разположението, дизайна и подредбата не само на мебелите, но и продуктите няма нищо общо с визията, с която сте свикнали в типичният М-Тел магазин.

Лично аз останах изключително приятно изненадан от нивото на обслужване. Може би защото идеята на магазина е повече флагшип/шоу рум, в които клиентите да видят най-новите технологии и продукти предлагани от телекома, от колкото търговски обект, то и нагласата на персонала е сходна. Тези, които ме познават знаят, че рядко ме впечатлява обслужване в подобен тип магазини, но трябва да призная, че за мен бе истинско удоволствие да комуникирам с млади хора, чието желание за работа можеш да усетиш, а техническата им грамотност може само да те радва.

Всъщност като се замисля по-внимателно не мога да посоча пропуск в обслужването от страна на момичето, на което попаднах. Да, задаваше въпроси, но няма как да предложиш който и да е продукт преди да се поинтересуваш какво ползва клиента. И да предлагаше. Не само продукти, но и услуги, но по ненатрапващ се начин, който по-скоро  да те заинтригува, а не да те отблъсне. И всичко това не само по отношение мобилните телефони, мобилен интернет, тарифни програми, телевизия, интернет, но и за предимствата и качествата, от който бих могъл да се възползвам. Същото бе отношението и от страна на момчетата от Sony – характеристики, възможности и предимства на продуктите от марката, демонстрация на възможностите.

И тъй като всичко бе твърде хубаво, за да мога лесно да приема, че е възможно и е стил на работа, а не в следствие на скуката от липса на посетители реших да проверя – интересувах се от услуга, която налагаше допълнителна проверка, а момичето, което ме обслужваше се ангажира да се свърже с мен и да ме уведоми за резултата. Всъщност не очаквах да го направи – не за друго, а просто защото твърде малко консултанти  след като са поели личен ангажимент към клиента го спазват. За мое учудване тя ме опроверга.

M-Tel Experience Store?

Да! Ако се интересувате от този тип технологични джаджи, телеком услуги смятам, че е повече от редно да отделите време и да го посетите. Има какво да видите, със сигурност ще е приятно, а кой знае? Може и да си купите. Последното не е задължително, но защо пък не?

За мен остава наистина изключително приятното впечатление от посещението ми, както и хубавият спомен от обслужване на изключително ниво. А дали си купих? Това няма да ви кажа…

PS. Благодаря за любезно предоставената от момичето, което ме консултира снимка от магазина, която да ползвам в статията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

43 + = 48