Home » Марки » Samsung » Samsung анонсира моделите за 2012 от линията La Fleur

Samsung анонсира моделите за 2012 от линията La Fleur

3 639 прочита

От Samsung анонсираха новите модели за 2012г. от линията си La Fleur. Устройствата са насочени към пазара в Русия, но ако следваме логиката от миналата година, то няма да е изненада ако скоро се появят и у нас. Един от представените модели работи с Android, един с Bada, а другите два са ниско бюджетни модели.

И ако сте се надявали на промени, то рискувам да ви разочаровам. Новите модели не се различават функционално с нищо от предшествениците си, а продажбата им в Русия се очаква да започне до края на месеца.

Samsung Galaxy Ace La Fleur разполага с 3.5″ HVGA дисплей, операционна система Android 2.3 Gingerbread, 5 мегапиксела камера и 800 MHz CPU. Цената, на която модела ще се предлага е около 250 евро.

Samsung Wave Y La Fleur разполага с 3.2″ HVGA LCD дисплей, 2 мегапиксела камера и операционна система Bada 2.0, както и 832 MHz процесор. Цената, на която се очаква да се предлага е около 150 евро.

Моделите Samsung C3322 La Fleur и Samsung C3520 La Fleur са устройства от ниският клас разполагащи съответно с 2,2 и 2,4 инча QVGA  дисплей и продажни цени 100 и 90 евро.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =