Home » Марки » HTC » HTC с Playstation сертифициран модел смартфон?

HTC с Playstation сертифициран модел смартфон?

3 693 прочита

Със сигурност не са малко хората, които имат игрови конзоли, които обичат да носят със себе си за да могат да се забавляват с любимите игри. Още по-сигурно е, че никой не знае по-добре от тях колко неудобно може да бъде понякога притежанието на много и различни джаджи. Само си представете – излизате и искате да вземете своят Playstation portable, смартфона си и/или таблета. Винаги това води до дилемата кое и в кой джоб да напъхате.

От доста време от HTC търсят решение на проблема, като стремежа им е да могат да предложат на потребителите си да се наслаждават на любимите Sony игри директно на HTC смартфона си. От няколко дни в интернет се носят слухове точно по темата. Според тях до края на годината би следвало да представи Playstation сертифициран модел.

Все още не е ясно дали всичко това означава нов модел, които е сертифициран и разработен за целта или новата функционалност ще бъде предложена чрез софтуерен ъпдейт. И ако всичко това е истина, то HTC ще са първата компания освен самите Sony, които ще могат да предложат подобно нещо на своите потребители.

Дори и слух към момента, то всичко това звучи достатъчно логично предвид ситуацията на пазара – HTC предложиха през изминалата година различни както като възможности, така и като размери модели, което в един момент доведе до пренасищане, а то рефлектира върху резултатите на компанията. Всичко това бе и причина за по-слабото последно тримесечие на компанията и със сигурност това е възможно най-добрият момент за промяна. Промяна, която да даде предимство на HTC, нещо което да направи уникални моделите им.

Дали и кога, а и изобщо ще се случи ли ни предстои да разберем в идните месеци.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

71 + = 75