Home » Любопитно » Android » Над 700 000 Android устройства се активират ежедневно

Над 700 000 Android устройства се активират ежедневно

4 191 прочита

Едва ли има някой, който може да оспори факта, че Андроид като операционна система се радва на изключителен успех, а резултатите в това отношение го доказват. Според информацията изнесена през юни около 500 000 бе броят на дневно активираните устройства работещи с Android.

Според статистиките на Гугъл в момента броят активирани устройства е достигнал впечатляващите 700 000 дневно. Интересен е факта, че за „активирано“ устройство Гугъл считат такова, което е закупено, включено към мрежата на оператор и регистрирано, а към тази бройка не се включват препроданите устройства.

Ако ръстовете се запазят, то логично е през юни или юли 2012г броят активирани Android устройства на дневна база да достигне 1 000 000. Въпросът е дали тази тенденция ще се запази, и най-вече до кога? Как мислите вие?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 5