Home » Новини » M-Tel отвори онлайн магазин

M-Tel отвори онлайн магазин

3 664 прочита

М-Тел отвори първия по рода си онлайн магазин за мобилни услуги и продукти.

Дни преди Коледа М-Тел “отвори” вратите на още един свой магазин, този път в онлайн пространството. В онлайн магазина на М-Тел се предлагат всички продукти и услуги от портфолиото на телекома. Плановете на компанията са до една година чрез магазина да бъдат обслужвани средно по 500 поръчки на ден.

Проектът е интегриран с всички корпоративни системи на М-Тел, което позволява на крайния потребител да използва един профил за сайта на компанията и за онлайн магазина, да получава SMS-известия за поръчки и други. Сигурността на личната информация е гарантирана чрез AES 256-битово криптиране, а освен това сайтът е преминал специализирани тестове за сигурност, извършени от външна одиторска фирма.

Благодарение на онлайн магазина на М-Тел, всеки потребител може да спести време, а продуктът или договорът му ще бъдат доставени безплатно с куриер, директно до вратата. Клиентите могат да плащат в онлайн магазина на М-Тел чрез ePay.bg и с паричните преводи EasyPay.

Потребителите ще могат да се възползват от актуалните предложения за телефони, смартфони, лаптопи, таблети и аксесоари, да се информират и да закупуват нови оферти и абонаментни планове, дори да преподпишат своя договор, без да е необходимо да посещават офис на оператора. Предлагат се и услуги за дома като домашен телефон, цифрова телевизия и интернет. Потребителите на М-Тел Клуб ще имат възможност да използват своите точки за отстъпки в онлайн магазина. Продуктите, услугите и комбинациите от тях могат да бъдат филтрирани лесно и интуитивно, така че всеки клиент да намери бързо това, което най-добре отговаря на нуждите му.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

5 Responses to M-Tel отвори онлайн магазин

 1. sezay

  27/12/2011 at 11:43

  kak si

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Криси

  27/12/2011 at 14:23

  хубаво е, че тази идея е намерила реализация, онлайн пазаруването е много по-лесно и практично.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Милен

  28/12/2011 at 10:34

  онлайн магазините са съвременен и бърз начин на пазаруване, в това отношение мтел е уловил една от потребностите на клиентите си.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Соня

  29/12/2011 at 15:29

  все повече се подобрява обслужването на телекома, в случая този магазин е новост, която е доста практична и удобна.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 5. Наталия

  30/12/2011 at 11:02

  уеб магазина е удобна възможност за разглеждане на продуктите и пазаруване, просто защото извършваш всичко това от вкъщи.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =