Home » Марки » SonyEricsson » Възможност за разработчиците: Спечели 15 000 евро в конкурса Ericsson Application Awards

Възможност за разработчиците: Спечели 15 000 евро в конкурса Ericsson Application Awards

9 140 прочита

Международното състезание Ericsson Application Awards се провежда за трета поредна година. То се провежда по инициатива на Ericsson и цели да награди креативността и новаторския подход. Темата на тазгодишното състезание, насочено към студенти и малки телекомуникационни фирми, е Свързаното Общество.

Състезанието е глобално и се провежда със съдействието на Sony Ericsson. То е отворено за студенти и малки или средни фирми (под 100 служители). Задачата е да се разработи приложение, базирано на Android платформа, обвързано с темата на конкурса и използващо поне един Ericsson програмен интерфейс – Ericsson Labs API.

На 7 ноември 2011 г. стартира Етап 2 на състезанието. Въпреки че Етап 1 вече приключи, регистрирането на участници едва сега започва и ще продължи до 1 февруари 2012 г. включително. Всички желаещи вогат да се включат!

Наградите за всяка категория (студенти и компании) са както следва:

  • 1во място: ?15 000 и телефони Sony Ericsson
  • 2ро място: ?10 000 и телефони Sony Ericsson
  • 3то място: ? 5 000
  • 4то и 5то място: Почетни грамоти

Победителите от Етап 1 вече са известни. Това е отборът Partech Solutions от Кения, който промотира своята Mare Mare услуга. Отборът ще получи телефони Sony Ericsson Xperia Arc, както и една стипендия Connect To Learn на името на Partech Solutions, която ще бъде предоставена на момиче от Субсахарна Африка за нейното средно образование.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 28 = 35