Home » Новини » В търсене на оранжевият телефон…

В търсене на оранжевият телефон…

3 944 прочита

Помните ли преди повече от 15-20 години имаше телефонни будки на ключови места във всеки град? Всъщност това си беше и единственият по-различен начин за връзка с някой и изключително удобство за онези, на които от пощата им беше отказан домашен пост поради липса на чифтове…

Разбира се, няколко години след навлизането на „демокрацията“ и промените случващи се у нас не подминаха и телефонните будки и те, също като страната започнаха да се променят и се преродиха в модерно изглеждащите, за онези години, Булфон, Бетком и подобни картови телефони.

Е, явно не само аз ставам носталгичен като се замисля за онези години, но и от Виваком са с подобни спомени. От компанията пускат нова, затруднявам се да я нарека услуга, а по-скоро екстра за клиентите си – безплатен телефон. При това не какъв да е, а оранжев! Подобни телефони ще има в 18 магазина, поне към момента, от които клиентите и посетителите ще могат да проведат 3-минутен безплатен разговор в страната или към номер от I зона в чужбина.

Лично аз не съм сигурен как да реагирам на новината, защото ми е трудно да си представя с какво ще заинтригува клиентите, като в това число не включвам пенсионерите и така наречените „кибици“, за които това ще е още един повод да поседят на топло и да уплътнят времето си до следващият автобус или започването на поредният турски сериал…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 3 =