Home » Марки » Nokia » ST Ericsson ще партнират на Nokia при бъдещи Windows Phone модели

ST Ericsson ще партнират на Nokia при бъдещи Windows Phone модели

4 237 прочита

Днес от ST Ericsson официално оповестиха партньорството си с Nokia. Компанията ще доставя части, и по-конкретно чипове, за бъдещите Windows Phone базирани модели на Nokia.

От месеци има слухове, че именно двуядрените чипове на ST Ericsson ще бъдат ползвани при производството на новите Windows Phone модели. Ако се окаже вярна и информацията, че предстои появата на поне 12 модела с операционната система през 2012, които ще работят с двуядреният U8500 чип, то сигурен съм новината ще зарадва потребителите.

Явно от Nokia продължават да търсят нови варианти да си върнат позагубените през последните месеци позиции на големи пазари като американският, и макар към момента нещата за тях да не са твърде розови не изключвам възможността през 2012 да изненадат всички. Дали ще се случи обаче, предстои да научим.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 89 = 97