Home » Марки » Nokia » Следват версиите Carla и Donna за Symbian, но не всички ще ги получат

Следват версиите Carla и Donna за Symbian, но не всички ще ги получат

4 640 прочита

Предстоящите обновления на операционната система на Nokia – Symbian ще се появят под имената Carla и Donna. Вече има повече информация за това какво можем и най-вече кога можем да ги очакваме.

За съжаление информацията едва ли ще зарадва всичко потребители и фенове на Nokia. Да, ъпдей ще има, но Carla и Donna за Symbian няма да са достъпни за всички устройства. Symbian Carla ще бъде достъпен за модели с процесор поне 1GHz и ще се появи през 2012 или началото на 2013 година. С ъпдейта до Carla потребителите ще получат по-добър браузър, повече NFC възможности, както и Dolby Surround аудио. Съдейки по ограничението за процесора, то логично можем да изключим моделите като Nokia N8, C6-01, C7, E7, Nokia X7-00E6 от потенциалните обновени.

Symbian Donna ще е достъпен само за устройства с двуядрен процесор. Най-вероятно нова версия на операционната система ще бъде достъпна едва през 2013 или началото на 2014 година.

Ако ще бъде успокоение, то Symbian Belle ще бъде достъпен за  Nokia X7-00, E6 и Nokia 500 към края на тази година.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 1